selamat hari ibu....!

selamat hari ibu :face75:....walaupun ramai yang cakap menyambut hari ibu tu haram :22:....so mean kita tak boleh nak sambut...tapi kite sebagai anak pasti ingin mengenang dan meraikan ibu kite dengan gembira...btol tak :s::x:...so yang penting niat kite tue mesti lah betul...:27:...kite jangan la berniat yang menyambut hari ibu tue sempena nak mengingati 'mother god' :face34:...jangan lah macam tue...
kita sambut jer sempena hari 13 may tue hari yang istimewa buat ibu2 kite...:67:
kalau tak pun ape kata kita sebagai rakyat malaysia yang perihatin :face15: cipta satu tarikh yang khusus buat memperingati ibu2 kite...yelah asyik kite jer yg ikot mat salleh punyer sambutan ape kata kita sendiri pulak yang cipta :face57:manalah tahu nanti matsalleh pulak yang ikot sambutan kite..hhehehlol...
apa2 pun yang penting niat di hati kita untuk memperingati ibu2 kite...:i: bagi mish setiap hari adalah hari ibu buat ibu kite...di kesempatan yang ada nie mish nak ucapkan selamat hari ibu kepada mama mish...pn rosliza bt othman...:face41:..huhu...sayang mama sgt2!:face51:

3 comments:

  1. wah2 menjadi blog ko..

    ReplyDelete
  2. cantik la..nampak cute je blog awk..

    ReplyDelete

sila lah menjadi pengOmen setia mish....!