selamat hari guru.... !


:10:assalamualaikum......
huhu tetiba pulak mata nie dah tk boley nk tdOw....:face32:
ape lagi update blog la kitew....huhu

:face12:selamat hari guru kepada cikgu2 yang berada di luar sana...
teringat dulu2 masa tadika..huhui...
dari tak tahu ape2 dari pelat terus dapat jadi pandai....
semuanya berkat kesabaran seorang guru yang ikhlas dalam mendidik kite...

mira sangat2 bersyukur sebab berkat cikgu jugak la akhir nya kini mira
mampu berada di puncak menara gading dalam meneruskan cita2 mira..
demi untuk masa depan...

kepada kamOo semua yang tengah baca blog nie and masih belajar..
hormatilah guru2 anda...
suke ke tk sukew ker kite harus hOrmat...
'harus apeee..?
hormat..! baguih2 !

kalo kamOo semua hormat cikgu esok pagi2 jumpe cikgu jer wish..
macam wish selamat hari raya tOo...
lepas tue lompat jgn tinggi2 sgt..
dan jerit....
yepi ! yepi ! yepi !

ahahah...!:face58:
ohkey lah mata pun mula nk mengantuk..
bantal da panggil mintak sy tidow atas die...
manje bukan..?
:face49:

~ selamat hari guru ! ~

2 comments:

  1. makin cantik blog ko..belajar pelahan2 okey...

    ReplyDelete

sila lah menjadi pengOmen setia mish....!